+90 212 568 59 43 iletisim@beautycenteristanbul.com

Kaş Ekimi

Seyrek veya yamalı kaşlarla mücadele eden biriyseniz veya kaşlarınızı aşırı aldıysanız veya başka bir şekilde zarar verdiyseniz ve doğal görünümlerini geri kazanmak istiyorsanız, kaş ekimi harika bir çözüm olabilir. Bu kozmetik prosedür, daha dolgun, daha kalın kaşlar oluşturmak için vücudunuzun başka bir bölümünden, genellikle kafa derisinden alınan kıl köklerini kullanır.

Kaş Ekimi Nedir?

Kaş ekimi, vücudunuzun bir bölgesinden alınan kıl köklerinin kaş bölgesine ekilmesi işlemidir. Saç kökleri, doğal görünümlü ve simetrik bir görünüm oluşturmak için foliküler ünite ekstraksiyonu (FUE) adı verilen bir işlemle tek tek dikkatlice ekilir.

Bu prosedür yetenekli ve deneyimli bir cerrah tarafından, genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve tipik olarak tamamlanması 2-4 saat sürer. Ekilen saçlar daha sonra tıpkı kafa derinizdeki saçlar gibi kaşlarınızda uzayacak ve kaşlarınızı normalde yaptığınız gibi şekillendirebilecek ve düzeltebileceksiniz.

Kaş Ekiminin Faydaları Nelerdir?

Kaş ekiminin aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydaları vardır:

Doğal görünümlü sonuçlar: Uzman bir cerrah tarafından yapıldığında kaş ekimi, mevcut kaşlarınızla kusursuz bir şekilde uyum sağlayan doğal görünümlü bir görünüm yaratabilir.

Kalıcı sonuçlar: Ekilen saçlar kalıcıdır, bu nedenle zamanla solan sonuçlar için endişelenmenize gerek yoktur.

Çok yönlülük: Kaşlarınızı çeşitli şekil ve boyutlarda ektirebilirsiniz, böylece sizin için doğru olan görünümü seçebilirsiniz.

Güven artışı: Seyrek veya yamalı kaşlarınız konusunda kendinize güveniyorsanız, kaş ekimi daha güvenli ve kendinden emin hissetmenize yardımcı olabilir.

İşlem Sırasında ve Sonrasında Neler Beklenmeli?

İşlem sırasında cerrahınız, genellikle saç derinizin arkası olan donör bölgeden saç köklerini dikkatlice çıkaracak ve kaş bölgenize nakledecektir. İşlemden sonra bir miktar şişlik, kızarıklık ve kaşıntı yaşayabilirsiniz ancak bu belirtiler birkaç gün içinde geçecektir. Ayrıca birkaç gün yüzünüzü yıkamaktan kaçınmanız ve iyileşene kadar ekim yapılan bölgeye özel bakım yapmanız gerekecektir.

İşlemden sonraki haftalar ve aylar içinde ekilen saçlar çıkmaya başlayacak ve kaş ekiminizin sonuçlarını görebileceksiniz. Ekilen saçlar büyümeye ve olgunlaşmaya devam ettiği için 6-12 ay içinde tam sonuçları görmelisiniz.

Kaş ekimi ile ilgileniyorsanız ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, kalifiye bir kozmetik cerrahla görüşmenizi öneririz. İhtiyaçlarınızı değerlendirebilecekler ve her zaman istediğiniz daha dolgun, daha kalın kaşlara ulaşmanıza yardımcı olacak en iyi hareket tarzını önerecekler.

Get Some Advice?

Error: Contact form not found.