+90 212 568 59 43 iletisim@beautycenteristanbul.com

Göğüs Büyütme

Göğüs büyütme, son yıllarda giderek daha fazla kadın meme boyutunu ve şeklini büyütmek istediği için giderek daha popüler hale gelen bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Bu tedavi, hacmi artırmak ve göğüslerin görünümünü iyileştirmek için implantların veya yağ transferinin kullanılmasını içerir.

 

Beauty Center Istanbul’da meme büyütmenin son derece kişisel bir karar olduğunu anlıyoruz ve hastalarımıza bireysel ihtiyaçları ve hedefleri için en iyi seçimleri yapmalarına yardımcı olacak destekleyici ve bilgilendirici bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Deneyimli ve son derece yetenekli plastik cerrahlarımız, istenen sonucu anlamak ve mümkün olan en doğal görünümlü ve estetik açıdan hoş sonuçları veren özelleştirilmiş bir tedavi planı geliştirmek için her hastayla yakın bir şekilde çalışır.

 

Hastalarımızın arzu ettikleri meme boyutuna ve şekline ulaşmalarına yardımcı olmak için çeşitli implant türleri ve boyutları ile gelişmiş yağ transferi teknikleri sunuyoruz. Son teknoloji tesislerimiz ve en son teknolojilerimiz, hastalarımızın tüm tedavi süreci boyunca en yüksek düzeyde bakım ve güvenlik almasını sağlar.

 

İster kozmetik ister rekonstrüktif nedenlerle meme büyütme arayışında olun, Beauty Center İstanbul’daki uzmanlardan oluşan ekibimiz, azami özen ve hassasiyetle istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olmak için burada. Bir konsültasyon randevusu almak ve görünümünüzü iyileştirmeye ve kendinize olan güveninizi artırmaya yönelik ilk adımı atmak için bugün bize ulaşın.

Get Some Advice?

Error: Contact form not found.